Sexolog-Kolding.dk ved Irene Weyergang Velkommen til

Irene 01 - -® Jonas Fotografi

Sexolog og parterapeut Irene Weyergang

Sex er kommet for at blive – det er vi vist alle enige om, men derefter er det meget forskelligt, hvad de forskellige ønsker af deres sexliv.

Når forelskelsen efter de første måneder begynder at fortage sig, og hverdagen begynder igen, oplever mange par, at der skal arbejdes for forholdet. Det er der ikke noget underligt i. Senere når der evt. kommer børn, bliver sex- og samlivet igen sat på en prøve. Ofte kommer parret på sporet igen, specielt hvis de sammen forstår at bevare positiviteten og den gode dialog.

Desværre oplever vi i disse år, at mange går fra hinanden til trods for, at forholdet med den rette indsats, kunne blomstrer op igen. Når hverdagen kører, sker det desværre, at vores opmærksomhed og nærvær overfor hinanden forsvinder helt eller delvis.

Tør du gøre noget ved det – eller rettere, tør du lade være?

Enten kan du vælge at gøre noget ved det og igen opleve nærvær, intimitet, glæde – ja livskvalitet. Du kan også vælge at leve med problemerne, som de er. Det sidste kan betyde, at du kan komme til at betale en høj pris i form af opløste forhold/skilsmisse, ensomhed, manglende livsglæde og udfordringer omkring evt. delebørn.

I min praksis tager jeg både imod par og enkeltpersoner, herunder også singler, der gerne vil hjælpes videre inden de går videre i et nyt forhold.

 

Helsehuset Kolding, Sexolog, Irene Weyergang

Her holder Sexolog og parterapeut Irene Weyergang til. Biledet er af indgangen til Helsehuset Kolding.

Irene er medlem af Dansk Sexolog Forening og modtager supervision i foreningen:

Praktiske oplysninger

Find Sexolog Irene Weyergang på Google+ og Facebook