Weyergang har stor erfaring med udvikling af strategiplaner og med at få planerne implementeret i hverdagen evt. i et allerede etableret ledelsessystemet (F.eks. kvalitetstyringssystem).

Vores erfaring er, at mange virksomheder har nogle rigtig gode og ambitiøse strategiplaner, men desværre glemmer at få konkrete handlinger på og daglig opfølgning. Det betyder også, at mange medarbejdere ikke er bekendt med, hvad de skal gøre, for at hjælpe virksomheden den rigtige vej.

Det sker desværre alt for ofte, at planerne ikke bliver fulgt eller kuldsejler undervejs. Det kan have forskellige årsager; nye ledere, ny direktør, nye spillere på markedet, behov for anden teknolog osv.

Ved strategiarbejde i samarbejde med Weyergang vil du opleve, at blive udfordret på dine mål – både langsigtede og kortsigtede. Du vil få sparring til, at opsætte handlingsplaner, der afspejler de ressourcer, der er tilstede i virksomheden, samt vi vil sammen opbygge den optimale model for opfølgning på, hvordan strategiarbejdet skrider fremad.

Er I en virksomhed, der mangler hjælpe til at komme i gang med strategiarbejdet, eller mangler hjælp til at sikre implementering og opfølgning, så kontakt Irene Weyergang og få en uforpligtende samtale om, hvad den rigtige løsning er for jer