Coaching

Coaching er meget velegnet som metode til kompetenceudvikling og læring for medarbejdere og ledere i erhvervslivet. Coaching som værktøj kan anvendes til at nå nye mål og resultater i virksomhederne og for den enkelte person.

Rigtig mange privatpersoner bruger i dag coaching, når de vil opnå nye ting i livet. Coaching hjælper til, at det bliver lettere at forandre og udvikle sig i den retning, der kan skabe størst mulig tilfredshed for den enkelte person. Så coaching er ikke kun et modeord – det er et rigtig godt værktøj til at nå dine mål.

Erfaring

Irene har mange års erfaring med coaching af alle typer af medarbejdere i organisationen og i coaching af privat personer.

Coaching – en ny start

Irene  coacher indenfor følgende områder:

  • Life coaching – personlig udvikling
  • Karriere coaching – nyt job, andet job, eller hjælp efter en fyrring
  • Coaching i organisationer – opnåelse af mål og resultater.
  • Executive coaching – management coaching

Irene har gennemført flere forløb med ledere på alle niveauer, der har med coaching og sparring gennemført en personlig udvikling. Lederne oplever, at de har behov for hjælp til specielle situationer, og til, hvordan de som person kan udvikle sig i opgaverne. Der kan Irene via coaching og sparring hjælpe til, at lederen for en bedre bevidsthed om, hvordan han/hun skal agere i situationen og hvordan der kan opnås læring af situationen.

Et ledelses forløb forløber ofte og ½-1 år – eller længere, hvor der via konkrete handlinger indsamles viden omkring sig selv og ens potentialer. Vi mødes ca. én gang hver måned, hvor vi tager udgangspunkt i hverdagen og de udfordringer der er. Derefter sætter vi konkrete opgaver/handlinger på, der skal øge bevidsteheden og evt. ændre adfærd, hvis det er nødvendigt.

Dertil kommer, at Irene har arbejdet med out-placement som Associated partner til Right Management, som er en del af Manpower.
Er du interesseret i at vide noget mere om coaching, eller om hvordan en coachingsession foregår, så kontakt Irene Weyergang for at høre nærmere.

En coach har en certificeret uddannelse. Coachuddannelsen giver coachen nogle særlige kompetencer, der hjælper dig med at nå det du gerne vil, med de ressourcer du selv har. Coachen stiller spørgsmål og lytter aktiv, men rådgiver sjældent. Coachen stiller spørgsmålene, men det er dig selv der har svaret.